Visagie

 

Make-up is bijna niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Het is geen overbodige luxe om netjes en verzorgt voor de dag te komen, of het nu een werkdag of een vrije dag betreft.

Tegenwoordig is veel op het internet terug te vinden over het gebruik van make-up.

Toch mis je vaak een persoonlijk afgestemd advies en wat handige tips die voor een ieder te onthouden en zelfstandig toepasbaar zijn. Wanneer je een (bijzondere) gelegenheid hebt, is een mooie make-up de kers op de taart.

Visagie is dan ook een vak, waarbij niet alleen de techniek, maar ook inzicht en ervaring een belangrijke rol spelen om een mooi resultaat te krijgen.

Ik kan uiteenlopende looks maken, zorgvuldig afgestemd op jouw wens en passend bij het uiterlijk.

Ook een bruiloft vraagt om voldoende voorbereiding en aandacht voor het uiterlijk.

Voor de perfecte make-up look kan ik jou daarbij uitstekend adviseren en neem dan ook de tijd die nodig is om je te laten stralen.

Daarnaast kan visagie ook een leuk uitje zijn.

Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een verjaardag of gewoon een vriendinnenuitje, het kan allemaal.

Ik verzorg een gezellige middag/avond waarin je ook nog eens de nodige informatie krijgt om jezelf mooi op te kunnen maken.

Tenslotte is het ook mogelijk een individuele workshop af te nemen,

zodat er voldoende aandacht en tijd is voor vragen en persoonlijk advies.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met mij op.

 

Make-up merken

Ik heb gekozen voor de merken Make-up Studio en Mintenz.

Gedurende mijn opleiding tot allround visagiste, heb ik met veel plezier gewerkt met Make-up Studio. Deze make-up wordt ook veel gebruikt door professionele make-upartiesten (bij beroemdheden) over de hele wereld en verkocht in meer dan 50 landen.

De producten van Make-up Studio bieden en zijn dan ook:

  • Zeer hoge kwaliteit
  • Langdurige dekking
  • Mogelijkheid van lichte tot hoge dekking
  • Hoge pigmentatie
  • Niet op proefdieren getest
  • Meeste producten zijn Vegan en Halal.

 

Daarnaast maak ik veel gebruik van de minerale make-up van Mintenz. Dit cosmeticamerk bestaat uit 100% natuurlijke producten en kan daarom geen schade brengen aan de (gevoelige) huid.  In een handomdraai ben je dan ook voorzien van een mooie natuurlijke look. Eigen gebruik is eenvoudig uit te leggen en goed op te volgen. Een bijkomend voordeel is dat de producten een langere houdbaarheid hebben dan “gewone” make-up. De producten van Mintenz zijn ook verkrijgbaar in de salon.